Welkom op de website van de Belgian Mustang & Cougar Club.

Bent u al lid? Dan willen wij u graag bedanken voor uw trouw!

Hebt u juist beslist om lid te worden? Dan heten wij u van harte welkom!

Hebt u misschien interesse om lid te worden? Verken gerust even onze website en klik zeker ook even op ‘Lidmaatschap’ voor meer informatie.

Wie is wie in deze club? Om dit te achterhalen kunt u best even klikken op ‘Contact’. Zo komt u meteen te weten wie welke taak uitvoert binnen onze club.

Onder ‘Evenementen’ vindt u foto’s van door de jaren heen. Zo kunt u zelf even beleven hoe gezellig het er steeds aan toe gaat. Was u er zelf bij? Dan kunt u het hier herbeleven!

Onze club bestaat voor de leden, maar ook vooral door de leden. Als onze leden niet buiten zouden komen en zich niet zouden laten zien, dan zouden wij geen evenementen kunnen organiseren. Wij willen onze leden dan ook bedanken voor hun aanwezigheid.

De BMCC organiseert jaarlijks onze eigen clubmeeting in Augustus en ons toerweekend in Mei. Wij zijn aanwezig op talrijke beurzen en er worden geregeld rondritten georganiseerd. Om te weten wat, wanneer en waar er iets te beleven valt, klik even op ‘Kalender’.

Geen club zonder leden, maar ook geen club zonder sponsors. Wilt u weten wie onze ondersteunende krachten zijn en wat zij te bieden hebben? Klik even op ‘ sponsors’ en op hun logo en kom alles over hen te weten.

Bent u facebook gebruiker? Dan kunt u ook steeds een kijkje komen nemen op onze Facebook pagina. Hier kunt u zelf foto’s posten of gewoon genieten van de posts van anderen. Hier worden ook talrijke aankondigingen gedaan.

Wij wensen u veel plezier met uw ontdekkingstocht doorheen onze website!

Facebook gedrag:

Enkel sponsors mogen reclame maken over hun bedrijf.

Indien gewenst kan je ook je wagen te koop aanbieden. (enkel voor betalende BMCC leden)

Een paar regels:

-beschouw onze facebook pagina niet als een gratis en eenvoudige verkoopsite.

- een prijs moet worden vermeld en eventueel een link naar extra foto's.

- graag ook "verkocht" vermelden als je je wagen verkocht hebt.

- we houden graag de inhoud "mustang gerelateerd"

- negatieve commentaren, seksistische en racistische posts horen er niet thuis